sobota 6. září 2014

Recenze na knihu ,,Ledové oči''

Název: Ledové oči
Autor: Katrin Stehle
Nakladatelství: Fragment
Rok vydání: 2012
Počet stran: 160
Edice: Zločin
Pořadí v edici: 

Pečlivě zvaž, komu věnuješ svou důvěru. Mohl by to být nesprávný člověk...
Noc v Berlíně.
Školní výlet považuje Kira za skvělý nápad až do chvíle, kdy zabloudí. V cizím městě si připadá ztracená a zoufalá. Z ničeho nic se však odněkud vynoří mladý muž, který ji pomůže. Gunnar je pro Kiru záhadou, je je jako její spřízněná duše, se kterou se nechce rozloučit. Zůstávají v kontaktu a píší si e-maily. Každý však skrývá nějaké to tajemství,někdo malé a druhý temné a děsivé. Příběh, který začal tak romanticky, se mění v noční můru. Zvládne se Kira zbavit nebezpečí, které ji hrozí?

Můj názor je jednoznačný... Kniha se mi velice líbila... Sice nečtu tyto ''Kriminálky'' ale tato mě zaujala. Knihu si teda koupil můj taťka v levných knihách a dovolil mi si ji přečíst,jelikož jsem neměla co číst. Kniha byla rychle čtivá... Pro mě tam nebyly nějaké nudné informace,tak že bych přeskakovala stránky, nebo knihu odložila. Do děje jsem byla ponořená až po uši a dokázala jsem si bujně představit celý děj a okolí v knize. Měla jsem ji přečtou za 2-4 dny. Ten kdo  nad ní přemýšlí, jděte do toho, doporučuji.


2 komentáře:

  1. Mne sa táto kniha vôbec nepáčila. Prišla mi totálne o ničom :D A najhoršia z tejto edície, odporúčam radšej Slzy anjela, tá bola fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná recenze :-) Tak jsem zvědavá, jak se bude líbit mě :-)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za váš názor,rady,tipy atd.! :)