středa 3. prosince 2014

Přečteno za měsíc LISTOPAD

Ahoj, jelikož jsem si žádné knihy za měsíc listopad nekoupila, nevyhrála, nevypůjčila, tak jsem tu s článkem Přečteno za měsíc LISTOPAD. Je to celkem ostuda, že jsem přečetla tak málo knížek, ale tak jednu jsem přečetla nejméně 5x... ^^ Přeji příjemné čtení!

Třemi slovy = Úchvatný, Dojemný, Napínavý... Ano, těmito tři slovy zkracuji celý děj příběhu. 
Alex, hlavní hrdina v knize se snaží přežít v rozbořeném domě... Sám si musí obstarat jídlo a ty nejdůležitější věci. Je vážně dobrodružství to s ním zažívat a bát se, zda ho někdo přistihne a udá. V knize se každou chvíli něco dělo a bylo to zajímavé! Častokrát jsem ty chvíle četla se zatajeným dechem a z husí kůží! Čekání na Alexova otce ve mě vyvolávalo smutek ale i naději. Kniha byla vydaná tuším ve 36 různých jazycích a v nějakých státech tato kniha patří mezi povinnou četbu (Vážně by mi nevadilo, kdyby to bylo i u nás;).). Tato kniha vážně stojí za přečtení a jestli vám v tom nic nebrání, přečtěte si ji^.^ ...



Tady už jsem bohužel přeskakovala stránky, ale od knihy mě to vážně vůbec neodreagovalo. Stále to mělo své kouzlo. Opět nepředvídatelný děj a toho si opravdu cením. Violet se mi zdála o něco více sympatičtější než v jednotce ale zase Lincoln se mi zdál méně sympatičtější.
Tento díl byl o něco slabší, nebyl nejhorší ale ani nejlepší ale jedno se musí nechat... Skončilo to napínavě.






Knížka není sice moc originální, ale i tak se mi líbí. Přečtenou jsem ji měla za 2 dny a je mi to vážně líto... Klidně bych uvítala těch stránek více. Autorka napsala skvělou knihu. Série je plná nečekaných rozhodnutí, zradách, vášně, radosti a smutku. Kniha je vlastně taková oddechovka, což mi 100% vyhovuje. 







Easy?
Wau. Pane bože, prostě wau! = Tato reakce po dočtení knihy. 
Když jsem knihu dočetla, byla jsem smutná, protože jsem se s ní nechtěla rozloučit. Knihu jsem vyhrála a moc jsem se na ni těšila...  Knihu jsem přečetla několikrát!

1 komentář:

  1. Tedy, koukám, že jsi knížek přečetla dost :) a samé pěkné!

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za váš názor,rady,tipy atd.! :)