sobota 28. března 2015

Kukuřičný město - Andrew Smith


Kukuřičný město
Originální název: Grasshopper Jungle
Český název: Kukuřičný město - Zápisky z konce světa
Autor: Andrew Smith
Překladatel: 
Nakladatelství: Host
Žánr: YA, romantika, horor
Rok vydání: 2014
Série: -
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞






Anotace:
Výsledek obrázku pro kukuřičný městoSex, skejty, cigára a kudlanky. Výstřední, originálně absurdní příběh o dospívání a konci světa. Šestnáctiletý Austin je posedlý zaznamenáváním událostí. Ve svých svérázných zápiscích vypráví, jak on a jeho nejlepší přítel Robby způsobili konec lidstva, když v malém americkém městečku omylem probudili nezastavitelnou armádu. Armádu obřích kudlanek, které zajímají jen dvě věci: jídlo a sex. Jenže kromě tohohle politováníhodného faux pas trápí Austina horší problém. Je zamilovaný do své přítelkyně Shann, ale možná taky do svého kamaráda Robbyho. Hormony blázní a ničemu nepomáhá, když se ukáže, že nakonec bude na Austinovi, aby zachránil svět. Jaké to je, když je vám šestnáct, honí vás geneticky upravení hmyzáci a přitom milujete dva lidi? To jsou dějiny. To je pravda. Přichází konec světa a nikdo o tom nemá ani tušení. Chápete, ne? 
Výsledek obrázku pro kukuřičný město tumblr
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
,,Dáme si retko?''
Robby totiž říkal cigaretám retka.
,,Tak jo.''
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞


Můj názor:

Kniha byla originální a humorná, bavila mě... Akorát mi trochu vadilo autorovo opakování nějakých informací. Na čtení jsem musela mít dobrou náladu abych se vůbec zasmála... Jindy mi to připadalo strašně nudné a zdlouhavé. Kniha byla taková zvláštní... Líbila se mi, ale i ne. Postavy se mi zdály celkem fajn... Prostě puberťáci mno :D. Nezdály se mi až tak ploché, byly prostě v pohodě.  Nevím, co k tomu víc říct... Omlouvám se za mini recenzi.

∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞
Metr a půl vysoká kudlanka nábožná s ostnatejma končetinama se po zásahu krví svýho boha prostě kus po kusu rozpadne.
∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞∞



DĚKUJI ZA RECENZNÍ VÝTISK HOST

KNIHU SI MŮŽETE KOUPIT ZDE

2 komentáře:

  1. O téhle knížce slýchám stále častěji, možná je na čase si ji pořídit, když jsou z ní všichni vesměs odvaření :)

    OdpovědětVymazat
  2. Not a single thing Previously Occurs concerning 90th St from Roni Schotter – Drives small children recall that many working day is without a doubt overflowing with smaller experiences that could be shot because of penning not to mention changed straight into very good accounts. http://33bvtdtopq.dip.jp https://imgur.com/a/5gOzqMY https://imgur.com/a/cxCNUWe https://imgur.com/a/HuldNPn https://imgur.com/a/itN7Z9f https://imgur.com/a/YrLWqDe http://hg9opz1qvi.dip.jp

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za váš názor,rady,tipy atd.! :)